Lyst til å jobbe med hunder?

Fredrikstad Hundepensjonat er et moderne pensjonat på Nordre Rolvsøy og er den eneste i Fredrikstad som er godkjent av Mattilsynet. Vår ambisjon er å være et førende hundepensjonat som skal være et trygt og trivelig sted for våre firbeinte gjester. Nå søker vi ny medarbeider

INGEN LEDIGE STILINGER PR I DAG (24.01.23)

Fredrikstad Hundepensjonat er et moderne pensjonat på Nordre Rolvsøy.  Vår ambisjon er å være et førende hundepensjonat som skal være et trygt og trivelig sted for våre firbeinte gjester.

Fra 1. august  har vi ledige stillinger til personer som er over gjennomsnittet glad i hunder og som er villig til å være med å drive vårt hundepensjonat som har 34 plasser. Vi jobber turnus og hver 3. helg. 

For å komme i betraktning må den som ønsker å jobbe hos oss ha følgende kvalifikasjoner:

  • Helst ha erfaring med å ha hund, og være over gjennomsnittlig interessert i hunder.
  • Være pålitelig
  • Være blid og imøtekommende (kundebehandling)
  • Kunne arbeide alene
  • Det er en fordel om du har førerkort og disponere bil/moped
  • Oppgi referanser ved forespørsel

Søknader vurderes fortløpende da vi ønsker å ha en ny medarbeider på plass så fort som mulig. Mer informasjon om oss og hvor vi holder finner du her på hjemmesiden, ring eventuelt Lone på tlf. 463 17 803.

Søknad med CV sendes på mail til snarest.

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei! Vil med dette takke dere masse for et fint opphold hos dere for Jesper (tibetansk spaniel) i perioden 04.07 - 20.07. Det var en glad og nysgjerrig hund som ble levert hos dere. Han har aldri vært på kennel før,og når vi hentet han var han like glad og fornøyd - og hadde tydeligvis hatt ...

Rigmor H