Treningsområde for jakthunder

På Fredrikstad hundepensjonat har vi et 50 mål stort inngjerdet område hvor vi har fritak fra båndtvangen. Her kan hundene boltre seg uten bånd i sommermånedene og du som hundeeier trenger ikke å bekymre deg for å forstyrre fugler og rådyr. Se også vår video fra området.

I dette området er det variert skogområdet med en liten dam hvor hundene kan svømme og kose seg. Det er satt opp en flott hvileplass med tak og en utedo.

Vi selger treningskort med følgende inndeling av dager : 

  • Årskort for fuglehunder (stående, støtende og apporterende fuglehunder) alle hverdager fra 1.april til 10. september. Resten av året tilgang til terrenget alle hverdager og lørdager så sant været tillater det.
  • Sesongkort for fuglehunder ( stående, støtende og apporterende fuglehunder) - alle hverdager fra 1. april til 10. september.
  • Sesongkort for harehunder - alle hverdager fra 1. april til 10. september

 

  • 1) Årskort - Tilgang til terrenget alle hverdager og i tillegg lørdager utenom båndsvangessessongen og når værforholdene gjør det forsvarlig
 1500,-
  • 2) Sesongkort fuglehunder og harehunder - Tilgang i terrenget alle hverdager i perioden 1. april - 10. september:
 1000,-
  • 3) Dagskort - Tilgang til terrenget en - 1 - dag
            100,-
   

 

Bestilling av treningskort gjøres via bestillingsskjemaet under, for dagskort gjelder det at man avtaler aktuell dato i etterkant av bestillingen.

Etter innsending av bestilling betales aktuelt beløp til vår konto 6105.06.97605 og når betalingen er registrert sender vi ut parkeringsbevis og våre "regler" for bruk av området. Dette sendes ut på e-postadressen som registreres i bestillingsskjemaet.

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Bestilling av treningskort

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com