Fredrikstad Hundepensjonat

Betale med kort eller kontant

Fredrikstads Hundepensjonat har betalingsterminal på plass i hundepensjonatet slik at det er mulig å betale med kort. Det er fortsatt mulig å betale kontant, eller beløpet kan settes inn på konto i forkant av oppholdet.

Oppholdet betales ved levering av hunden.

Et moderne anlegg

Hundepensjonatet har installert aircondition i alle avdelinger, vi har sammenkoplet brannvarslingsanlegg for alle bygningene og et moderne kameraovervåkingsopplegg som gjør at vi kan se alle hundene på PC eller på våre mobiltelefoner også når vi er i privathuset, er ute på handletur eller på tur i treningsterrengene.

Det er installert moderne kameraer som gjør at vi ser hundene også når lyset er slukket, en naturlig investering for å sikre hundene på best mulig måte.

 

Air-condition

Fra sommeren 2011 har alle avdelingene våre moderne air-condition anlegg som sikrer stabil og god temperatur til de firbeinte besøkende. Dette gjør Fredrikstad Hundepensjonat til et av Østfolds ledende hundepensjonat.

 

Ute- og innebur

Alle innebur har tett mellomvegg opp til 120 cm. Over der er det netting. Seksjonene har størrelse 250 cm x 120 cm og er i utgangspunktet beregnet for to hunder sammen. Samme areal er det på utearealet. Det er en vippeluke i veggen som hundene kan forsere.

Om natten blir en stengeluke senket ned foran vippeluken. Hundene vil da ha "sengetid" ca. fra 22.00 til 07.30.

 

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 10:00 - 10:30
  • kl. 19:00 - 20:00
  • Telefontid kl 09:00 - 20:00

Andre leveringstidspunkter kun etter avtale.

Følg oss på Facebook

Kundereferanser

Hei! Vil med dette takke dere masse for et fint opphold hos dere for Jesper (tibetansk spaniel) i perioden 04.07 - 20.07. Det var en glad og nysgjerrig hund som ble levert hos dere. Han har aldri vært på kennel før,og når vi hentet han var han like glad og fornøyd - og hadde tydeligvis hatt ...

Rigmor H