Hund til omplassering

BIKO HAR FÅTT NYTT HJEM. 

 

Kleine münsterlander hannhund må omplasseres, kastrert, født 20.april 2011. Han er fulgt opp årlig med helsesjekk og vaksineringer. Han er veldig sosial og glad i voksne og andre hunder. Sterk fysisk og oppleves som en trygg hund.

Han har tannresorpsjon, og har trukket noen tenner pga av dette. Det er funnet tegn til at flere tenner er angrepet også. Han er ikke begeistret for barn. Vi har ei datter på 14 mnd, og dette er en veldig stressende situasjon for han. Han finner ikke roen, og vandrer mye. Vi ser at han ikke har det bra slik den nye familiesituasjonen er.

Veldig glad i turer og leik. Viser naturlige instinkter i skog vedr å finne fugl og vilt. Vi har ikke brukt han i jakt, så kjenner ikke til eventuelle egenskaper her. Noe skvetten av seg på nyttårsaften, og er skeptisk ved høye smell, f.eks geværskudd.

Kontakt:

Marthe Gundersen
93869406

 

Åpningstider

ÅPENT 23. juni - 31. juli 2023

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09:00 - 10:00
  • Telefontid kl 09:00 - 20:00

Andre leveringstidspunkter kun etter avtale.

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei! Vil med dette takke dere masse for et fint opphold hos dere for Jesper (tibetansk spaniel) i perioden 04.07 - 20.07. Det var en glad og nysgjerrig hund som ble levert hos dere. Han har aldri vært på kennel før,og når vi hentet han var han like glad og fornøyd - og hadde tydeligvis hatt ...

Rigmor H