Hund til omplassering

BIKO HAR FÅTT NYTT HJEM. 

 

Kleine münsterlander hannhund må omplasseres, kastrert, født 20.april 2011. Han er fulgt opp årlig med helsesjekk og vaksineringer. Han er veldig sosial og glad i voksne og andre hunder. Sterk fysisk og oppleves som en trygg hund.

Han har tannresorpsjon, og har trukket noen tenner pga av dette. Det er funnet tegn til at flere tenner er angrepet også. Han er ikke begeistret for barn. Vi har ei datter på 14 mnd, og dette er en veldig stressende situasjon for han. Han finner ikke roen, og vandrer mye. Vi ser at han ikke har det bra slik den nye familiesituasjonen er.

Veldig glad i turer og leik. Viser naturlige instinkter i skog vedr å finne fugl og vilt. Vi har ikke brukt han i jakt, så kjenner ikke til eventuelle egenskaper her. Noe skvetten av seg på nyttårsaften, og er skeptisk ved høye smell, f.eks geværskudd.

Kontakt:

Marthe Gundersen
93869406

 

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Et nytt, proft, landlig, rolig og trygt sted å overlevere din firbente bestevenn! Her er det hundenes behov som er i fokus,dermed også de begrensede leverings-og hentetidspunktene. Minst mulig forstyrrelse og mas. Har hatt våre to hunder der ved flere anledninger,og er veldig fornøyd!! Anb...

Hanne Huser Andersen