Stort treningsområde

På Fredrikstad Hundepensjonat har vi et ca 50 mål stort inngjerdet område hvor vi har fritak fra båndtvangen. Her kan hundene boltre seg uten bånd i sommermånedene og du som hundeeier trenger ikke å bekymre deg for å forstyrre fugler og rådyr.

I dette området er det variert skogområdet med en liten dam hvor hundene kan svømme og kose seg. Det er satt opp en flott hvileplass med tak og en utedo. Tilbudet har kun vært gitt til hundeeiere med fuglehunder, men i år gjør vi en prøveordning og åpner også for andre raser. Se også video på YouTube.

Vi selger nå rimelig tilgang til vårt treningsområde, det er muligheter for Årskort, Sesongkort og Dagskort. Etter bestilling betales det aktuelle beløpet inn på vår konto 6105.06.97605, når denne er registrert på vår konto sender vi ut parkeringsbevis og regler for bruk av treningsområdet.

Se komplett oversikt over priser og bestill ditt treningskort her. Og hvordan du finner fram til oss ligger under Kontakt.

 

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei, Ønsker å komme med en liten tilbakemelding på uken vi hadde vår hund hos dere. Var skeptisk til å levere fra oss hunden da vi hadde meget dårlig erfaring fra tidligere. Vi ble veldig positivt overrasket. Da vi hentet hunden var det en fornøyelse å se tilliten den hadde til dere o...

Kari S. Haglund