Stort treningsområde

På Fredrikstad Hundepensjonat har vi et ca 50 mål stort inngjerdet område hvor vi har fritak fra båndtvangen. Her kan hundene boltre seg uten bånd i sommermånedene og du som hundeeier trenger ikke å bekymre deg for å forstyrre fugler og rådyr.

I dette området er det variert skogområdet med en liten dam hvor hundene kan svømme og kose seg. Det er satt opp en flott hvileplass med tak og en utedo. Tilbudet har kun vært gitt til hundeeiere med fuglehunder, men i år gjør vi en prøveordning og åpner også for andre raser. Se også video på YouTube.

Vi selger nå rimelig tilgang til vårt treningsområde, det er muligheter for Årskort, Sesongkort og Dagskort. Etter bestilling betales det aktuelle beløpet inn på vår konto 6105.06.97605, når denne er registrert på vår konto sender vi ut parkeringsbevis og regler for bruk av treningsområdet.

Se komplett oversikt over priser og bestill ditt treningskort her. Og hvordan du finner fram til oss ligger under Kontakt.

 

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei, Tibetansk spaniel, Maico (partycolour), var hos dere på sitt aller første kennelopphold nå i mai 2010, fra den 25.5 og til den 31.5. Jeg opplyste den gang at han hadde en turbulent fortid, med svært mange eiere med kort mellomrom, og jeg var veldig engstelig for at han hadde separasjon...

Kari Nicolaisen