Prøv klikkertrening

Klikker er et hjelpemiddel der du som trener blir bedre på timing og får en mer oppmerksom hund gjennom mer effektiv trening. Den gjør deg som trener mer oppmerksom på hva du gjør og hvorfor når du trener din hund. Fordelen med klikker er at den alltid høres likedan ut i motsetning til vår stemme.

Prøv deg på et av våre kurs på 2 x 3 timer:

  • Dag 1 går vi igjennom klikkertrening i teori. Du får lære deg hvordan, når og hvorfor du skal bruke klikker. Vi øver på timing og prøver det ut på hverandre.
  • Dag 2 prøver du ut det du har lært dag 1 på din egen hund. Vi kommer til å teste ut noen enkle øvelser som du selv kan øve videre på hjemme.

Prisen på kr 600,- for begge dager er inkl. klikker. 

Instruktør: Caroline Ottermalm

Lørdag 7. februar uten hund og søndag 8. februar med hund - begge dager kl 12-15. Kurset er for alle raser og ingen nedre grense på alder.                                  

Ved nok interesse kan et lengre kurs startes opp før sommerferien.

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei, Tibetansk spaniel, Maico (partycolour), var hos dere på sitt aller første kennelopphold nå i mai 2010, fra den 25.5 og til den 31.5. Jeg opplyste den gang at han hadde en turbulent fortid, med svært mange eiere med kort mellomrom, og jeg var veldig engstelig for at han hadde separasjon...

Kari Nicolaisen