Din tilbakemelding er viktig for oss. Vi setter pris på dine kommentarer. Her er noen tilbakemeldinger fra andre kunder:

Hei,
Tibetansk spaniel, Maico (partycolour), var hos dere på sitt aller første kennelopphold nå i mai 2010, fra den 25.5 og til den 31.5. Jeg opplyste den gang at han hadde en turbulent fortid, med svært mange eiere med kort mellomrom, og jeg var veldig engstelig for at han hadde separasjonsangst. Det gikk jo kjempefint!!! Han fulgte tillitsfullt med dere da jeg leverte ham, vanligvis har han pleid å sette bukkebein hvis folk han ikke kjenner prøver å gå med han. Det var også en svært rolig, blid og fornøyd hund jeg hentet, og når han kom hjem var han helt som vanlig. TAKK!.

Tidligere tider har vi bare hatt schäfere, og etter kennelopphold har de vært helt utslitt, utsultet, umulige å ha med å gjøre, nesten ikke stemme igjen etter å ha stått og gjødd og ofte syke i tillegg.

Skulle ha gitt dere positiv tilbakemelding før, men jeg ble syk etter Londonreisen hvor han var hos dere, og siden har tiden gått. Men nå er det tid for nye reiser for meg, og bestilling av opphold for Maico hos dere.

Hilsen Kari Nicolaisen
 
Postet av: Kari Nicolaisen
Hei,
Ønsker å komme med en liten tilbakemelding på uken vi hadde vår hund hos dere. Var skeptisk til å levere fra oss hunden da vi hadde meget dårlig erfaring fra tidligere.

Vi ble veldig positivt overrasket. Da vi hentet hunden var det en fornøyelse å se tilliten den hadde til dere og vi hadde ikke noen adferdsproblemer i ettertid (Forrige gang gjorde han fra seg inne og la seg flat på gulvet bare vi snudde oss brått rundt).

Han var også veldig rolig og lydig, han var faktisk enda koseligere å ha i hus i ettertid. Vi tror han må ha hatt en flott uke hos dere og takker for det. Vi kommer definitivt tilbake når behovet melder seg.

Med vennlig hilsen
Kari S. Hagelund
 
Postet av: Kari S. Haglund

<< Første Forrige 1 2 Neste Siste>>

Side 2 av 2


Send inn en referanse
* obligatoriske felt.
Ditt navn:*
E-postadresse:*
Sikkerhetskode:
Skriv din kommentar under:*

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook