Din tilbakemelding er viktig for oss. Vi setter pris på dine kommentarer. Her er noen tilbakemeldinger fra andre kunder:

Labradoodle/Lagotto Lucy er en svært sosial og kjælen hund. Men fra 3 mnd. alder og frem til hun fylte 1 år, hadde vi et problem med turgåing. Hun hoppet opp og bet i klærne. Så fulgte et par måneder da problemet syntes å ha forsvunnet. Men ved 14 mnd. alder startet det igjen. Siden hun da var blitt så stor, tok jeg ikke sjansen på at det ville forsvinne av seg selv, men tok kontakt med Fredrikstad Hundepensjonat for veiledning. Her har vi fått fantastisk hjelp av hundepsykolog Sturla Thordarson.
Ved hjelp av metodene ignorering, belønning og mentale utfordringer, er Lucy totalt forandret. For 2 mnd siden hoppet hun opp på meg flere ganger i løpet av en liten tur på 20 min., og jeg gruet meg for å gå ut med henne. Gjennom veiledningen ved Sturlas hjemmebesøk og mail-kontakt mellom besøkene, er Lucy i dag en hund som jeg gleder meg til å gå lange turer med. Det kan hende at hun hopper opp en gang i løpet av et par timers tur, men hun biter ikke i klærne lenger - det er mer ”halvhjertede forsøk” og bærer preg av lek.

Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått og gir Fredrikstad Hundepensjonat og Sturla min beste anbefaling.
 
Postet av: Synnøve Narten
Kjempefin kennel, bikkja storkoser seg hver eneste gang. Kunne ikke vært mer fornøyd :-)
 
Postet av: Karianne Gjølberg
Et nytt, proft, landlig, rolig og trygt sted å overlevere din firbente bestevenn! Her er det hundenes behov som er i fokus,dermed også de begrensede leverings-og hentetidspunktene. Minst mulig forstyrrelse og mas.

Har hatt våre to hunder der ved flere anledninger,og er veldig fornøyd!! Anbefales!!
 
Postet av: Hanne Huser Andersen
Vil gjerne få takke for oppholdet hos dere 4.-10. mai for Dachsene Nadja og Lille. Det er så hyggelig å hente hjem glade og friske hunder når det kjæreste en eier er betrodd i andres varetekt. Vi vil gjerne få lov å komme tilbake til dere når det passer.
Vennlig hilsen
Kari L. Hansen , Fredrikstad.
 
Postet av: Kari L Hansen
Hei! Vil med dette takke dere masse for et fint opphold hos dere for Jesper (tibetansk spaniel) i perioden 04.07 - 20.07. Det var en glad og nysgjerrig hund som ble levert hos dere. Han har aldri vært på kennel før,og når vi hentet han var han like glad og fornøyd - og hadde tydeligvis hatt det veldig bra. Det var fint for oss å erfare at han kan trives så godt hos andre også - og vi vil ikke nøle med å la han få ferie hos dere neste gang han ikke kan være med oss!!! Takker for et kjempefint "ferieopphold"!!!

Mange hilsner fra
Jesper m/ familie
 
Postet av: Rigmor H

<< Første Forrige 1 2 Neste Siste>>

Side 1 av 2


Send inn en referanse
* obligatoriske felt.
Ditt navn:*
E-postadresse:*
Sikkerhetskode:
Skriv din kommentar under:*

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 10:00 - 10:30
  • kl. 19:00 - 20:00
  • Telefontid kl 09:00 - 20:00

Andre leveringstidspunkter kun etter avtale.

Følg oss på Facebook