Lina Brundell

Lina Brundell har vært ansatt som vikar hos oss siden september 2017 og går over i fast stilling fra 1.januar 2018.

Lina er fra Strømstad og født i 1995. Nå bosatt i Sarpsborg. Hun er utdannet dyrepleier i 2014 og har bred erfaring med mange ulike dyrearter. Utdannelsen inneholdt kurs om hundekunnskap, dyresykdommer, hester- og landbruksdyr

Fra 2016 jobbet hun på Labben hundehage i Sarpsborg hvor hun lærte uttrolig mye om nettopp hundens kroppsspåk og hvordan de kommuniserer. En meget viktig egenskap å ha her hos oss.

Lina har alltid vært interessert i hunder og dyr, og hunder har vært i familien under oppveksten. I 2014 kjøpte hun sin første hund Ture (irsk ulvehund). Sommeren 2016 kom et nytt medlem i flokken, Egon (skotsk hjortehund).
I tillegg til hunder og dyr har hun et stort hjerte for fotografering og det som fester seg på lerretet har som oftest pels.

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Hei, Ønsker å komme med en liten tilbakemelding på uken vi hadde vår hund hos dere. Var skeptisk til å levere fra oss hunden da vi hadde meget dårlig erfaring fra tidligere. Vi ble veldig positivt overrasket. Da vi hentet hunden var det en fornøyelse å se tilliten den hadde til dere o...

Kari S. Haglund