Lina Brundell

Lina Brundell har vært ansatt som vikar hos oss siden september 2017 og går over i fast stilling fra 1.januar 2018.

Lina er fra Strømstad og født i 1995. Nå bosatt i Sarpsborg. Hun er utdannet dyrepleier i 2014 og har bred erfaring med mange ulike dyrearter. Utdannelsen inneholdt kurs om hundekunnskap, dyresykdommer, hester- og landbruksdyr

Fra 2016 jobbet hun på Labben hundehage i Sarpsborg hvor hun lærte uttrolig mye om nettopp hundens kroppsspåk og hvordan de kommuniserer. En meget viktig egenskap å ha her hos oss.

Lina har alltid vært interessert i hunder og dyr, og hunder har vært i familien under oppveksten. I 2014 kjøpte hun sin første hund Ture (irsk ulvehund). Sommeren 2016 kom et nytt medlem i flokken, Egon (skotsk hjortehund).
I tillegg til hunder og dyr har hun et stort hjerte for fotografering og det som fester seg på lerretet har som oftest pels.

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Vil gjerne få takke for oppholdet hos dere 4.-10. mai for Dachsene Nadja og Lille. Det er så hyggelig å hente hjem glade og friske hunder når det kjæreste en eier er betrodd i andres varetekt. Vi vil gjerne få lov å komme tilbake til dere når det passer. Vennlig hilsen Kari L. Hansen , ...

Kari L Hansen