Lone Gudim, daglig leder

Lone er opprinnelig fra Sarpsborg og har drevet Fredrikstad  hundepensjonat fra starten i 2006.

Hun har holdt på med fuglehunder siden hun var ungdom, og har i voksen alder skaffet seg god erfaring med alle type hunder som er innom pensjonatet vårt. 

Lone jakter rype og skogsfugl og stiller i dag på jaktprøver med sine 3 strihåret vorstehhunder Ullekalv Si-Frøken, Bøgeskovens Katla og Jentenes Tusse. Lone har vært aktiv i Norsk Vorstehhundklubb  og Østfold fuglehundklubbi flere år.

Er utdannet jakthund instruktør Fase I og II samt autorisert el-instruktør på sau. Høsten 2016 ble hun også uteksaminert som Jaktprøvedommer for fuglehunder.

Sammen med Inger Brueland organiserer hun hund-sau dressuren i juni og august her på gården.

Oppdretter av Strihåret vorsteh, engelsk setter og irsk setter under kennel navnet  Kennel Jentene som har sin egen hjemmeside.  www.kenneljentene.no 

Lina Brundell

Lina Brundell har vært ansatt som vikar hos oss siden september 2017 og går over i fast stilling fra 1.januar 2018.

Lina er fra Strømstad og født i 1995. Nå bosatt i Sarpsborg. Hun er utdannet dyrepleier i 2014 og har bred erfaring med mange ulike dyrearter. Utdannelsen inneholdt kurs om hundekunnskap, dyresykdommer, hester- og landbruksdyr

Fra 2016 jobbet hun på Labben hundehage i Sarpsborg hvor hun lærte uttrolig mye om nettopp hundens kroppsspåk og hvordan de kommuniserer. En meget viktig egenskap å ha her hos oss.

Lina har alltid vært interessert i hunder og dyr, og hunder har vært i familien under oppveksten. I 2014 kjøpte hun sin første hund Ture (irsk ulvehund). Sommeren 2016 kom et nytt medlem i flokken, Egon (skotsk hjortehund).
I tillegg til hunder og dyr har hun et stort hjerte for fotografering og det som fester seg på lerretet har som oftest pels.

Ingrid Sandberg Kjellman

Ingrid er 20 år og har vokst opp med hunder og tre eldre brødre. Har alltid vært glad i dyr og tenker å kunne jobbe med det i fremtiden.

Født på Elverum og i 2008 flyttet familien til Sverige hvor hennes far jobbet på et gods som hadde tilbud om jakt på småvilt og fugl samt trening av jakthunder. Hun er nå ferdig med 3. året på Lillerudgymnaset utenfor Karlstad og har gått « Djurvård» linjen med fokus på hund.

Ingrid er ei blid og imøtekommende jente som er pliktoppfyllende og veldig flink med hundene.  Vi er veldig glad for å ha henne med på laget.

Madeleine Fosby

Madeleine er nå ute i permisjon og venter sitt første barn i mars. En ny sjef i familien.

Madeleine har jobbet som vikar hos oss siden 2016 og går over i fast stilling fra 1.januar 2018.

Madeleine Fosby er født i 1996 i Fredrikstad, men er nå bosatt i Sarpsborg. Hun er en autorisert helsefagarbeider hvor hun jobber i et bofellesskap i Fredrikstad Kommune.

Hun har hatt hund i nær familie hele sin oppvekst, hennes tante har hatt flere Golden Retrievere og driver nå med oppdrett på Flat Coated Retriever.

Men Madeleine fikk ikke sin første hund først i 2009, det ble da en Beagle-gutt ved navn Lucky. Siden oktober 2018 har lille Loke kommet inn i hennes liv. Vi er spent på hvordan han vil se ut som fullvokst da han er en blanding av Irsk ulvehund, Rotweiler, Labrador og Alaska Malamut.

Inger Brueland

Inger har jobbet hos oss som vikar og feriehjelp siden 2010. Hun er nå pensjonist men hjelper til når vi har behov.

Inger er fra Sarpsborg og har vokst opp med Buhunden Charlie. Senere har hun hatt flere engelsk settere som hun jakter rype og skogsfugl med. 

Hun har tatt instruktørutdannelsen i regi av Hundskolan i Sverige både innen grunndressur og dressur av stående fuglehunder på jakt.

Inger har siden vært instruktør på flere dressurkurs i regi av NJFF.

Siden 1999 har hun vært autorisert el-dressør og hjelper oss med aversjonsdressuren her på Fredrikstad Hundepensjonat.

 

 

Sanne Gudim Rasmussen

Sanne Gudim Rasmussen er 24 år og bor her på gården.  Hun har vokst opp med hund og hjelper til i skoleferiene og ellers når hun har mulighet.

Sanne har alltid ønsket seg sin egen lille hund, men har frem til nå måttet nøye seg med våre tre strihåret vorstehere.

Hun er for tiden opptatt med sin politiutdannelse i Oslo men hjelper til i helger og skoleferier og når hun er hjemme på besøk.

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Se vårt treningsterreng

Se video fra vårt fine treningsterreng på YouTube, klikk på bildet eller her (åpner nytt vindu).

Kundereferanser

Vil gjerne få takke for oppholdet hos dere 4.-10. mai for Dachsene Nadja og Lille. Det er så hyggelig å hente hjem glade og friske hunder når det kjæreste en eier er betrodd i andres varetekt. Vi vil gjerne få lov å komme tilbake til dere når det passer. Vennlig hilsen Kari L. Hansen , ...

Kari L Hansen