Fredrikstad Hundepensjonat

Betale med kort eller kontant

Fredrikstads Hundepensjonat har betalingsterminal på plass i hundepensjonatet slik at det er mulig å betale med kort. Det er fortsatt mulig å betale kontant, eller beløpet kan settes inn på konto i forkant av oppholdet.

Oppholdet betales ved levering av hunden.

Et moderne anlegg

Hundepensjonatet har installert aircondition i alle avdelinger, vi har sammenkoplet brannvarslingsanlegg for alle bygningene og et moderne kameraovervåkingsopplegg som gjør at vi kan se alle hundene på PC eller på våre mobiltelefoner også når vi er i privathuset, er ute på handletur eller på tur i treningsterrengene.

Det er installert moderne kameraer som gjør at vi ser hundene også når lyset er slukket, en naturlig investering for å sikre hundene på best mulig måte.

 

Air-condition

Fra sommeren 2011 har alle avdelingene våre moderne air-condition anlegg som sikrer stabil og god temperatur til de firbeinte besøkende. Dette gjør Fredrikstad Hundepensjonat til et av Østfolds ledende hundepensjonat.

 

Ute- og innebur

Alle innebur har tett mellomvegg opp til 120 cm. Over der er det netting. Seksjonene har størrelse 250 cm x 120 cm og er i utgangspunktet beregnet for to hunder sammen. Samme areal er det på utearealet. Det er en vippeluke i veggen som hundene kan forsere.

Om natten blir en stengeluke senket ned foran vippeluken. Hundene vil da ha "sengetid" ca. fra 22.00 til 07.30.

 

Åpningstider

Alle dager, inn- og utlevering:

  • kl. 09.00 - 10.00
  • kl. 19.00 - 20.00
  • Telefontid kl 09.00 - 20.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Kundereferanser

Hei, Tibetansk spaniel, Maico (partycolour), var hos dere på sitt aller første kennelopphold nå i mai 2010, fra den 25.5 og til den 31.5. Jeg opplyste den gang at han hadde en turbulent fortid, med svært mange eiere med kort mellomrom, og jeg var veldig engstelig for at han hadde separasjon...

Kari Nicolaisen