Friområde for hund

På vårt nye område på ca. 8 mål kan hundene kose seg innenfor inngjerdet område. Her er det også et skjul man kan gå inn i ved regn og ruskevær, og krakker for å kose seg ute når være tillater det.

Området ligger på innsiden av gården/hundepensjonatet så man parkerer på parkeringen ved det store P-skiltet, før man kommer inn til gården. Deretter går man inn til gården, gjennom tunet og videre inn til Friområdet. Her vil det også være noen treningsprodukter som man kan forsøke seg på. Agilityproduktene behandles som om de var dine egne og skal ikke flyttes fra området.

HUSK FLÅTTMIDDEL PÅ HUNDENE !

Tilgang til området alle hverdager i båndtvangsperioden fra 1. april til 1. september koster kr 1000,-.

Bestilling av parkeringskort gjøres via bestillingsskjemaet på siden for treningsterrenget for jakthunder, for dagskort gjelder det at man avtaler aktuell dato i etterkant av bestillingen.

Etter innsending av bestilling betales aktuelt beløp til vår konto 6105.06.97605 og når betalingen er registrert sender vi ut parkeringsbevis og våre "regler" for bruk av området. Dette sendes ut på e-postadressen som er registrert i bestillingsskjemaet.

 

Bestilling av frimområdet

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com